Welpen

Speltak: Welpen   welpen
Leeftijd: Jongens en meiden van 6 tot 11 jaar
Avond: Dinsdag 18:30-19:45
Oudervertegenwoordiger: Annika Keuper
Emailadres:

 

De kinderen in de leeftijd van 6 tot 11 jaar spelen in de Jungle, samen met Mowgli en Shanti. Mowgli is opgegroeid in de Jungle en kent dan ook alle wetten en regels. Dan leert hij Shanti kennen, het meisje dat uit het dorp komt. Ze leren elkaar over hun ‘thuis’ en beleven zo vele avonturen.

De welpen beleven deze avonturen met hen mee en ontdekken zelf ook van alles. Zo spelen ze in het bos, leren ze koken en gaan ze lekker creatief bezig.

Eens per jaar is er een weekendkamp.

 • Carnavals disco

  Aankomend dinsdag is een carnavals disco voor de welpen jongens en meisjes! Wij hopen er met jullie allemaal een gezellig feestje van je maken!

 • Schaatsen

  De welpen dames hebben gisteren geschaatst in Doetinchem! Het was een leuke middag!

  Previous Next Play Pause
  1 2 3 4

 • lasergamen

  lasergamenVanmorgen hebben ook de welpen meisjes een strijd geleverd tegen de welpen jongens! Er werd fanatiek lasergame gespeeld!

 • Sint en zijn pieten op bezoek

  Gisteravond hadden de Welpen jongens bezoek van de sint en zijn pieten. De sint waagde zich zelfs aan een potje trefbal!

  Previous Next Play Pause
  1 2 3 4 5 6 7 8

 • Overvliegen

  Vanavond was het overvliegen van de welpen naar de Scouts. Opdracht was een touwtje doorbranden en vervolgens werden er broodjes gebakken! Wij wensen de 7 jongens veel plezier bij hun nieuwe groep!

  Previous Next Play Pause
  1 2

Meer nieuws over de Welpenjongens en Welpenmeiden

“SponsorKliks,