Roverscouts

Speltak: Roverscouts roverscouts
Leeftijd: Dames en heren van 18 tot 23 jaar
Avond: Om de week op vrijdag 21:00-23:00 uur
Emailadres:

 

Leden van de jongerentak worden Roverscouts genoemd.

Ze vormen de oudste en meest zelfstandige groep. Ze weten precies wat ze willen, dragen daar de verantwoordelijkheid voor en draaien hun eigen programma.

De Roverscouts hebben een eigen bestuur, bestaande uit een voorzitter, penningmeester en een secretaris. Ze regelen dan ook echt alles zelf. Zij hebben daar geen leiding meer bij nodig maar kunnen wel hulp krijgen van de praktijkbegeleider die hen kan adviseren in de meest uiteenlopende zaken.

 • Verzorging Gaderobe

  gaderobe kilder 2016

  Afgelopen weekend hebben de Roverscouts de Gaderobe verzorgd tijdens de carnaval bij zaal Teunissen in Kilder. Het was goed weer voor de Gaderobe. Dit kunnen wij ook bij u regelen, neem contact met ons op als u intresse hiervoor heeft.

 • kamp 2015

  8 Roverscouts voor 6 dagen op avontuur in Duitsland. Met de zware bepakking al wandelend genieten van een mooie omgeving. Omringt door bomen en struikgewas, de bergen beklommen en de pijn overtroffen. De heeft de blaren getrotseerd en bij de ander ging het van het leien dakje. Al zoekend naar het juiste pad zonder waterdicht plan of een behulpzame kaart, dat gaf het echte scouting gevoel. Vriendschappen gemaakt met onder andere een zangtalent en z'n compagnon. Dansles gekregen van een schone Duitser, ongekend danstalent ontdekt onder de Rovers. Duitsers laten kennis maken met ras echte Hollanders, de Rovers zijn niet weg van een feestje. Een Duitse kermis is niet mis. Merendeel van de Rovers hebben gelift met barmhartige Duitsers wie wij zeer dankbaar zijn. Ook de Duitse scouting verenigingen zijn we zeer dankbaar voor de beschikbaarheid van de clubgebouwen voorzien van alle benodigdheden. Nog hartelijk genoten van de Warsteiner brouwerij met z'n overheerlijke bier, overigens een heerlijke rustplaats. Om naar Sauerland heen en terug te gaan hebben we gebruik gemaakt van de trein en van enkele ouders van de Rovers waarbij wij nog in het krijt staan. We hebben veel plezier gehad met elkaar en veel ervaring opgedaan. Sommige scouting leden kwamen van een koude shutzefest terug, maar de beleving was het dan ook meer dan waard!

  This album doesn't contain any items

 • Jassenhangen op het DKL party 2015

  De Roverscouts (met ondersteuning van de Explorers) staan dit weekend met de garderobe op de DKL party in Silvolde. De laatste centen voor hun kamp worden verdiend!

  This album doesn't contain any items

“SponsorKliks,