19 Maart 2104

Artikel over onze voorgenomen verbouwing. Aanstaande zaterdag (22 maart) wordt er gestart tijdens NLdoet!!

bron: Oude IJsselstreek Vizier - 19 maart 2014

Isoleren scoutinggebouw

Zoals jullie vorig jaar misschien al gemerkt hebben zijn we begonnen met het verbouwen van ons clubgebouw. In 2013 zijn de muren geïmpregneerd en begin 2014 zijn ze ook geïsoleerd. Het gebouw heeft daardoor een hele nieuwe uitstraling gekregen!

Dit waren zijn de voorbereidingen voor een grote verbouwing, die half 2014 moet beginnen. Er komt onder andere extra ruimte voor opslag en er wordt een douchegedeelte toegevoegd. In het gebouw hangt een tekening van hoe het gebouw zal worden.

Op dit moment zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor de verbouwing. Op verschillende manieren, bijvoorbeeld via Helden om de Hoek, maar ook via onze vrijwilligers en bevriende organisaties, zijn we bezig om mankracht, materiaal en geld in te zamelen zodat we binnenkort met de verbouwing kunnen beginnen!

Wilt U een steentje bijdragen? Neem dan contact met ons op!