22 Mei 2014

De voorbereiding voor de betonvloer zijn bijna klaar om de 5,5 kuub beton te ontvangen.

Deze is een dag later gestort!!

Dankzij goede medewerking van leerlingen van Bouwmensen Gelderland Oost. Dadelijk de vloer afvlinderen. Bedankt voor het maken van de foto's Joris Knook

17 Mei 2014

Dak bij scouting gendringen zit dicht Groot dank aan Heidadak Gendringen

15 Mei 2014

Verbouwen kost geld. Het verbouwen van ons clubgebouw begint al aardig vorm te krijgen en om dit te kunnen realiseren is er veel geld nodig. Op allerlei manieren worden financiële middelen gevonden. Sponsoring, fondsen en diverse acties zorgen voor een financieel draagvlak.

Maar niet alleen via deze kanalen komt er geld binnen maar onlangs ook via een openstaand raampje in ons clubgebouw. Van een anonieme gulle gever kregen we spontaan een envelop met inhoud.

We waren blij verrast en willen graag deze persoon ontzettend bedanken voor deze zeer gulle gift. Het bedrag zal goed besteed worden

Namens alle leden van scouting Gendringen bedankt!!

28 April 2014

Weer een stuk verder met de bouw

Poeren worden gezet voor de stalen balk , buitengevel is een start gemaakt