10 Januari 2015

Het is weer een tijdje geleden dat wij foto's hebben geplaatst van de nieuwe W.C. ruimte bij Scouting Gendringen, maar van de week zijn de W.C. hokjes geplaatst. Ze stonden er al een paar weken maar niet op de juiste plek zoals wij het hadden door gegeven. Gelukkig is dat nu opgelost. Nu hebben we een urinoir, 2 W.C.'s een invalide W.C. in de zelfde ruimte als de douche.

Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5 6 7

02 augustus 2014

Het is alweer een tijdje geleden dat er wat over de aanbouw bij het scoutinggebouw in gendringen vertelt is, maar vanmorgen zijn er 2 voegers geweest om de buitenmuren te voegen. En er moet gezegd worden dat het heel mooi is geworden is.

Er zijn nog genoeg dingen te doen om alles af te gaan ronden, zoals de boeiboorden plaatsen rond om de dakrand, nieuwe buitendeur in hangen en de nieuwe wc ruimte helemaal in orde maken, enz.

Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5 6 7

05 Juli 2014

Even 2 poertjes metselen bij het scoutinggebouw van gendringen,ook al regent het ik kan gelukkig droog staan.

Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5 6 7

03 Juli 2014

De aanbouw bij het scoutinggebouw is nu ook geïsoleerd door comfort company en Tys Hendriksen.

Kuch Kuch, stoffig!

Tja waarom zou je het straatwerk met een bezem schoonvegen bij het scoutinggebouw in Gendringen als het ook met een trekker met borstel kan.Marius Keuper bedankt voor het schoon borstelen.

Previous Next Play Pause
1 2 3

14 Juni 2014

Update van de aanbouw bij scouting Gendringen. Vandaag muren ingezaagd voor de nieuwe deuropeningen + de nieuwe toiletten en sleuven voor de leidingen ingefreesd,met dank aan Frank ter Horst.

Volgende week donderdag zit hopelijk de roldeur er in bij de nieuwe bergruimte en we gaan dan de ingezaagde muren slopen zodat de kozijnen er in kunnen. Verlichting van de nieuwe bergruimte zit er ook al in dus het schiet al mooi op.

Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5 6 7

“SponsorKliks,