Na 10 jaar lang stoppen de Bevers

Helaas, helaas. Na 10 jaar hebben we jammer genoeg moeten besluiten niet langer door te gaan met de Bevergroep.

We hebben vele jaren met zeer veel plezier gedraaid maar het bleek de laatste jaren erg moeilijk om voldoende kinderen te behouden om de groep te kunnen draaien. Dat is ook de reden dat we nu hebben besloten te stoppen.

Gelukkig hebben alle kinderen een nieuw plekje gevonden:

  • Rick gaat ons helaas verlaten, maar gaat daarvoor in de plaats wel lekker voetballen.
  • Nane, Femke, Vivianne, Sietske en Merel gaan gezellig met twee van de de leiding, Lia en Lenneke Catrien, mee naar de Kabouters!
  • Jolanda, de derde leidster, weet nog niet wat ze precies gaat doen. Maar, dat ze iets wil blijven doen bij de scouting is zeker!

En da's maar goed ook! Want scouting is natuurlijk wel hartstikke leuk!

Beverkamp 2012

Hokus Pokus, Abracadabra, het weekend van 18/ 19 mei zijn alle mogelijke spreuken voorbij gekomen.

Hoe dat kan? Het circus was op het scoutinggebouw en dat terwijl de Bevers hun jaarlijkse logeerweekendje hadden! Er waren veel clowns, een leeuw en een circusdirecteur. En allemaal leuke dingen om mee te spelen. Een goochelset, jongleerballen, gekleurde glitterhoedjes, een grote groene bal... Meer dan genoeg om je mee te vermaken!

De Bevers is dat ook zeker gelukt. Ze hebben niet alleen in het circus gespeeld, ook hebben ze een speurtocht gelopen, in de speeltuin gespeeld, zelf pannenkoekjes gebakken, bij het kampvuur gezeten, circusschilderijtjes gemaakt én een supergoede circusshow opgevoerd!

Oftewel, ze zijn hartstikke druk geweest met het circus. Maar, het was dan ook wel hééél erg leuk!

Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5 6

Pionieren

Bevers zijn de jongste scoutinggroep, daar leren ze de eerste beginselen van scouting. Een echt typische scoutingactiviteit is pionieren. Die grote balken zijn voor de Bevers natuurlijk veel te zwaar, maar met dunne stokjes en elastiekjes komen ze al een heel eind! Zaterdag 21 januari hebben ze van die stokjes en elastiekjes allemaal een brug gepionierd, hoe goed is dat?! Uiteraard waren ze erg trots op zichzelf, en terecht! 

Previous Next Play Pause
1 2 3 4

“SponsorKliks,