Vrijdag 1 juni jl. hebben we maar liefst € 1000,- in ontvangst mogen nemen van Lenie Zweers en René Blecking, medewerkers van Rabobank Graafschap-Zuid.

Voor Rabobank Graafschap-Zuid is 2012 het jaar van de coöperatie. Daarom mogen de 200 medewerkers elk € 500,- schenken aan een goed doel, welke ze zelf mogen kiezen.

Scouting Gendringen-buurvrouw Lenie dacht hierbij meteen aan ons en René kent enkele leden van onze vereniging, dus ook voor hem was de keus snel gemaakt. Beide vinden scouting een goed initiatief voor de jeugd, het biedt goede mogelijkheden voor alles wat je als kind moet kunnen ondernemen en leren.

Omdat we natuurlijk druk bezig zijn met het opknappen van ons clubgebouw, kunnen we dit geld erg goed gebruiken.

Lenie en René, hartelijk bedankt voor jullie gift. Het komt zeker goed terecht!