Leden, ouders, leiding, bestuur, buren, sponsoren, bouwers. Allemaal waren zij op zaterdag 31 januari aanwezig voor de feestelijke heropening van het scoutinggebouw ‘t Kompas. Tijdens een receptie werden zij door voorzitter Dennis Vermeulen bedankt voor hun hulp en inzet bij de verbouwing van ons scoutinggebouw.

Het afgelopen anderhalf jaar is hard gewerkt aan een uitbreiding van het bestaande gebouw. Er is een nieuwe sanitaire ruimte gekomen, met extra toiletten en een doucheruimte, en er is een gloednieuw magazijnruimte aangebouwd. Daarnaast zijn een aantal van de bestaande ruimtes onder handen genomen. Zo zijn onder andere de muren geïmpregneerd, zijn de deuren opnieuw geverfd en is het dak verstevigd.

De verbouwing is mede mogelijk gemaakt dankzij de hulp van een groot aantal sponsoren. Om hen te bedanken voor hun bijdrage is tijdens de opening een sponsorbord onthuld door Marcel Hakvoort, van de bouwploeg, en Esther Peppelman, jeugdlid van de Welpen. Via deze weg willen wij als Scouting Gendringen alle sponsoren opnieuw hartelijk bedanken voor hun bijdrage!

Ook was de verbouwing niet mogelijk geweest zonder inzet van veel van onze leden: de leden van de bouwploeg zijn ruim een jaar lang bijna dagelijks bezig geweest met de verbouwing; de leiding van de speltakken, die tijdens de verbouwing gewoon door zijn gegaan met het draaien van de groepen; en de vele vrijwilligers, die geholpen hebben bij het schoonmaken van het gebouw en met het draaien van de acties, waarmee geld werd opgehaald om de kosten te betalen. Om hen te bedanken vond op de avond van 31 januari een groot vrijwilligersfeest plaats.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12