Helden om de hoek is een bijeenkomst voor vrijwilligers georganiseerd door de Rabobank. Op deze manier wil de Rabobank meer aandacht en waardering voor vrijwilligers vragen. De avond wordt georganiseerd door de Rabobank Graafschap Zuid in samenwerking met Fidessa Welzijn, Stichting Welcom en Figulus Welzijn.

Naast een nuttige workshop en een heerlijk stamppotbuffet is er ieder jaar een prijs te winnen voor de organisaties en verenigingen om hun vrijwilligers en hun bijdrage aan de samenleving in het zonnetje te zetten.

Dit jaar zat Scouting Gendringen bij de gelukkigen! We mochten een cheque van 300 euro ontvangen! Deze zullen we gebruiken voor de komende verbouwing van ons gebouw. Wij willen de Rabobank graag ook hartelijk bedanken voor hun ondersteuning en deze fijne avond!