Scouting Gendringen is al enige tijd bezig met de verbouwing van het clubgebouw. Deze week hebben wij voor de verbouwing een geweldige bijdrage mogen ontvangen van het Coöperatief Dividend van de Rabobank Graafschap-Zuid. Zij kennen ons een bedrag van maar liefst €9.000,- toe!

De Rabobank ondersteunt graag goede ideeën, wensen en initiatieven. Daarom is hiervoor het Coöperatief Dividend van Rabobank Graafschap-Zuid in het leven geroepen. Hiermee wil de Rabobank activiteiten en projecten financieel ondersteunen om zo een bijdrage te leveren aan het welzijn van de regio. Dit doen zij door initiatieven op algemeen maatschappelijk terrein, sociaal, economisch of cultureel gebied te ondersteunen.

Wij willen de Rabobank Graafschap-Zuid graag hartelijk bedanken voor hun gulle bijdrage!