Helden om de hoek

Helden om de hoek is een bijeenkomst voor vrijwilligers georganiseerd door de Rabobank. Op deze manier wil de Rabobank meer aandacht en waardering voor vrijwilligers vragen. De avond wordt georganiseerd door de Rabobank Graafschap Zuid in samenwerking met Fidessa Welzijn, Stichting Welcom en Figulus Welzijn.

Naast een nuttige workshop en een heerlijk stamppotbuffet is er ieder jaar een prijs te winnen voor de organisaties en verenigingen om hun vrijwilligers en hun bijdrage aan de samenleving in het zonnetje te zetten.

Dit jaar zat Scouting Gendringen bij de gelukkigen! We mochten een cheque van 300 euro ontvangen! Deze zullen we gebruiken voor de komende verbouwing van ons gebouw. Wij willen de Rabobank graag ook hartelijk bedanken voor hun ondersteuning en deze fijne avond!

Brugbouwen

De brug is af. Er zijn twee naties blij, laat die wandelaars maar komen!

Rabobank

Vrijdag 1 juni jl. hebben we maar liefst € 1000,- in ontvangst mogen nemen van Lenie Zweers en René Blecking, medewerkers van Rabobank Graafschap-Zuid.

Voor Rabobank Graafschap-Zuid is 2012 het jaar van de coöperatie. Daarom mogen de 200 medewerkers elk € 500,- schenken aan een goed doel, welke ze zelf mogen kiezen.

Scouting Gendringen-buurvrouw Lenie dacht hierbij meteen aan ons en René kent enkele leden van onze vereniging, dus ook voor hem was de keus snel gemaakt. Beide vinden scouting een goed initiatief voor de jeugd, het biedt goede mogelijkheden voor alles wat je als kind moet kunnen ondernemen en leren.

Omdat we natuurlijk druk bezig zijn met het opknappen van ons clubgebouw, kunnen we dit geld erg goed gebruiken.

Lenie en René, hartelijk bedankt voor jullie gift. Het komt zeker goed terecht!