Grote schoonmaak

Ondanks Huntenpop wordt het gebouw schoongemaakt door onze enthousiaste vrijwilligers!!

Bijdrage van de Rabobank

Scouting Gendringen is al enige tijd bezig met de verbouwing van het clubgebouw. Deze week hebben wij voor de verbouwing een geweldige bijdrage mogen ontvangen van het Coöperatief Dividend van de Rabobank Graafschap-Zuid. Zij kennen ons een bedrag van maar liefst €9.000,- toe!

De Rabobank ondersteunt graag goede ideeën, wensen en initiatieven. Daarom is hiervoor het Coöperatief Dividend van Rabobank Graafschap-Zuid in het leven geroepen. Hiermee wil de Rabobank activiteiten en projecten financieel ondersteunen om zo een bijdrage te leveren aan het welzijn van de regio. Dit doen zij door initiatieven op algemeen maatschappelijk terrein, sociaal, economisch of cultureel gebied te ondersteunen.

Wij willen de Rabobank Graafschap-Zuid graag hartelijk bedanken voor hun gulle bijdrage!

Scouting.nl is vernieuwd!

Scouting.nl is vernieuwd! Het is nu nog makkelijker om een groep bij jou in de buurt te vinden en alle informatie die er al was, is in één oogopslag te vinden via het nieuwe menu. Laat je inspireren met interessante downloads per onderwerp en bewaar de pagina’s die je veel gebruikt via je eigen Mijn Scouting-menu met behulp van Mijn Scouting Bookmarks. De website is geoptimaliseerd voor zowel je mobiel, tablet als computer.

Kortom, wacht niet langer en check www.scouting.nl

homepage scouting.nl

Uitslag Rabobank Clubkas Campagne

Uitslag van de Rabobank Clubkas Campagne is bekend, wij hebben 143 stemmen mogen ontvangen, dit betekend: € 304,59 voor onze clubkas. Alle stemmers bedankt!!

Uitslag Clubkas aktie

NL doet!

Bij het clubgebouw van Scouting Gendringen (Het Kompas) wordt gebouwd aan een nieuwe sanitaire voorziening en een extra opslag ruimte. Maar voor dat de bouw gerealiseerd kan worden moet eerst het oude verwijderd worden, en een beton fundering gestort worden.

We hopen aan het einde van deze dag dat er een flinke vordering is in de realisatie van de fundering van de aanbouw.