De welpen meiden verhuizen

Verhuizing van de Welpen Meiden Vanaf zaterdag 11 april zijn de welpen meiden niet langer meer op de donderdagavond maar verhuizen ze naar de zaterdagochtend.

Van 9:45 tot 11:00 spelen de meiden in de leeftijd van 7-11 jaar het spel met Shanti in de jungle en beleven zij allerlei leuke en spannende avonturen.

Het leiding team van de 2 vertrouwde gezichten Lynn en Dennis, wordt versterkt met 2 nieuwe leidsters Marieke en Celine.

Het spel programma zit boordevol nieuwe activiteiten.

Kom gerust een kijkje nemen op ons clubgebouw.

De meiden zijn er tot 2 april op de donderdagavond van 18:15 tot 19:30 en vanaf zaterdag 11 april van 9:45 tot 11:00.

Voor meer informatie over de welpen meiden kun je terecht op de site van scouting Nederland

Opening van het Gebouw

Leden, ouders, leiding, bestuur, buren, sponsoren, bouwers. Allemaal waren zij op zaterdag 31 januari aanwezig voor de feestelijke heropening van het scoutinggebouw ‘t Kompas. Tijdens een receptie werden zij door voorzitter Dennis Vermeulen bedankt voor hun hulp en inzet bij de verbouwing van ons scoutinggebouw.

Het afgelopen anderhalf jaar is hard gewerkt aan een uitbreiding van het bestaande gebouw. Er is een nieuwe sanitaire ruimte gekomen, met extra toiletten en een doucheruimte, en er is een gloednieuw magazijnruimte aangebouwd. Daarnaast zijn een aantal van de bestaande ruimtes onder handen genomen. Zo zijn onder andere de muren geïmpregneerd, zijn de deuren opnieuw geverfd en is het dak verstevigd.

De verbouwing is mede mogelijk gemaakt dankzij de hulp van een groot aantal sponsoren. Om hen te bedanken voor hun bijdrage is tijdens de opening een sponsorbord onthuld door Marcel Hakvoort, van de bouwploeg, en Esther Peppelman, jeugdlid van de Welpen. Via deze weg willen wij als Scouting Gendringen alle sponsoren opnieuw hartelijk bedanken voor hun bijdrage!

Ook was de verbouwing niet mogelijk geweest zonder inzet van veel van onze leden: de leden van de bouwploeg zijn ruim een jaar lang bijna dagelijks bezig geweest met de verbouwing; de leiding van de speltakken, die tijdens de verbouwing gewoon door zijn gegaan met het draaien van de groepen; en de vele vrijwilligers, die geholpen hebben bij het schoonmaken van het gebouw en met het draaien van de acties, waarmee geld werd opgehaald om de kosten te betalen. Om hen te bedanken vond op de avond van 31 januari een groot vrijwilligersfeest plaats.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kijkweek bij Scouting Gendringen

kijkweek maart 2015

In de week van 16-20 Maart 2015 is het weer zo ver….

Kijkweek bij scouting Gendringen

Heb je ook altijd al eens een kijkje willen nemen bij de scouting?

Dan is dit je kans…

Je bent van harte welkom tijdens onze opkomsten . Je mag ook vriendjes en of vriendinnetjes meenemen.

• Welpen jongens: Dinsdag van 18:30 tot 19:45
  • Welpen meiden: Donderdag van 18:30 tot 19:45
  • Scouts jongens en meiden: Vrijdag 19:00 tot 21:00
  • Explorers: Dinsdag van 20:00 tot 22:00

Clubkasactie 2015

Scouting Gendringen wenst iedereen een goed en actief 2015!! Alvast het eerste goede voornemen voor het nieuwe jaar: Gratis lid worden van de Rabobank Graafschap-Zuid en stemmen op Scouting Gendringen in de Clubkasactie.

Begin maart krijgt elke Rabo lid een stemkaart en kan 5 stemmen uitbrengen (maximaal 2 per vereniging). Dus steun Scouting Gendringen in het nieuwe jaar zodat we weer van alles kunnen ondernemen!