Nieuwe app brengt ontwikkeling lente in ‘achtertuin’ in beeld

19-MRT-2017 - Morgen begint de lente, maar de natuur ligt twee weken voor op schema door de hoge temperaturen. Vanaf vandaag kan iedereen met de GrowApp animaties maken van hoe de lente zich ontwikkelt door foto’s te maken van bomen, tuinen of complete landschappen. De GrowApp maakt direct na het nemen van een nieuwe foto een timelapse-video waarmee de seizoensveranderingen vastgelegd en zichtbaar worden.

Jubilarissen

jubilaris ruudOok dit jaar hebben we weer twee jubilarissen, Lars Hendriksen die 15 jaar lid is en Ruud Eijmans 35 jaar! Beide gefeliciteerd!! 

Club van 100

Wilt u ook dat kinderen van alle leeftijd kunnen blijven genieten van een leuk en spannend spel aanbod binnen de scouting Gendringen. Dan is lid worden van de club van 100 een mooi begin.

Wegens het inkorten op subsidies vanuit de overheid wordt het financieel steeds lastige voor verenigingen om het hoofd boven water te houden. Dit is een van de redenen dat we een CV100 opgericht hebben. Hiermee kunnen we blijvend een leuk en spannend spelaanbod verzorgen voor al onze leden.

Heeft u interesse in een lidmaatschap van de club van 100 gekregen??
U kunt dan via het aanmeldformulier op de website van scouting Gendringen aanmelden.

Vanaf 50 euro per jaar kunt u al lid zijn, voor meer info en aanmelding mogelijkheid neem u een kijkje op http://www.scoutinggendringen.nl/club-van-100/

Sponsor Scouting Gendringen gratis

Sponsor Scouting Gendringen gratis. Grote kans dat jij binnenkort ook iets online koopt voor Sinterklaas. Wist je dat je daarmee gratis Scouting Gendringen kunt sponsoren? Door eerst naarwww.sponsorkliks.com/partners.php?club=3575&fbs te gaan en vervolgens naar bijvoorbeeld Bol.com, Wehkamp, Hema, Coolblue of een van de andere ruim 250 winkels. Na jouw aankoopt ontvangt Scouting Gendringen een bedrag zonder dat jij iets meer betaalt.
Kleine moeite met groot effect. Alvast bedankt namens Scouting Gendringen.

Informatieavond scouting Gendringen

Graag nodigen wij u, als ouder/verzorger van onze jeugdleden, uit voor een informatieavond over de Scouting Gendringen.

Aan het begin van deze avond zal onze voorzitter een algemene presentatie houden over de scouting.

Hierna kunnen de ouders/verzorgers de verschillende speltakken bekijken.
De diverse speltakken zullen vertegenwoordigd zijn en worden begeleid door de leid(st)ers.
U kunt hier een indruk opdoen van de opkomsten, activiteiten en uitjes die Scouting Gendringen organiseert. Aansluitend is er een informeel samenzijn.

Komt u ook?

We zien u graag op donderdag 24 september om 20:00 uur bij ’t Kompas.

Mochten er nog vragen zijn, horen wij het graag. (vragen kunnen ook per mail verstuurd worden: )

“SponsorKliks,