Kijkavond!!

Ben je altijd al benieuwd geweest hoe het er bij Scouting echt aan toe gaat?

Wat denk je, lopen we altijd met een kompas in de hand? Kunnen we geen week zonder dat we een vuurtje hebben gestookt? Misschien wordt het tijd dat je dat zelf komt onderzoeken!

Van 27 tot en met 31 oktober 2014 hebben we kijkavonden. Alle leden mogen dan vriendjes en vriendinnetjes meenemen! Dat belooft nu al een gezellige boel te worden!

We hebben voor jongens en meisjes verschillende groepen. Wie is wanneer welkom?

Welpenjongens – jongens van 7 tot 11 jaar
Dinsdagavond van 18.30 tot 19.45 uur

Kaboutersmeiden – meisjes van 7 tot 11 jaar
Donderdagavond van 18.15 tot 19.30 uur

Scouts – jongens en meiden van 11 tot 14 jaar
Vrijdagavond van 19.00 tot 21.00 uur

Explorers – jongens en meiden van 14 tot 18 jaar
Dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur

Roverscouts - jongens en meiden vanaf 18 jaar
Vrijdagavond vanaf 21.00 uur

Zien we je een van deze avonden? Gezellig!

Mocht je nu al vragen hebben, gebruik dan het contactformulier om deze te stellen. Wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden!

Scoutingloterij 2014

Scouting Gendringen doet dit jaar wederom mee met de Scoutingloterij. Loten kosten €2,5 waarvan €1,5 meteen in de clubkas terecht komt!! De loten zullen de komende maand door de leden worden verkocht.

Kijk voor meer informatie op www.scoutingloterij.nl

Opschoondag Oudeijsselstreek

Afgelopen zaterdag, 15 maart was er weer de opschoondag Oudeijsselstreek (zwerfvuil opruimen) Ook onze dames hebben hier een mooie bijdragen aangeleverd. Het resultaat was een cheque van €613,78 (+ €10 gevonden). Iedereen bedankt voor de inzet en hopelijk tot volgend jaar!

Kijkavond!!

Ben je altijd al benieuwd geweest hoe het er bij Scouting echt aan toe gaat?

Van 17 maart tot en met 21 maart 2014 hebben we kijkavonden. Alle leden mogen dan vriendjes en vriendinnetjes meenemen! Dat belooft nu al een gezellige boel te worden! Ben jij nou ook erg nieuwsgierig, maar is geen van je vriendjes of vriendinnetjes al bij Scouting? Dan kom je toch gewoon lekker zelf kijken! Geen probleem.

Zien we je een van deze avonden? Gezellig!

Mocht je nu al vragen hebben, onder het kopje ‘contact’ op deze site vind je het contactformulier. Wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden!