Geraniumactie

Explorers & overige

Sint Jorisdag

Sint Jorisdag 2015

Zoals elk jaar is er binnenkort weer de nationale Sint Joris dag.

Voor het eerst in jaren gaan wij als vereniging in verband met Sint Joris dag weer een activiteit organiseren. Deze activiteit organiseren wij op zondag 3 mei.

Er zijn geen extra kosten aan verbonden.

Verder is er programma georganiseerd voor elke groep, dus voor iedere leeftijd wat wils.

Voor de groepen Welpen, Welpen meiden en Scouts duurt de dag van 11:30 tot 17:00.

Voor de groepen Explorers en Roverscouts duurt de dag van 11:30 tot 17:00 met daarna nog een afzakkertje (Een gezellige avond). De kosten voor het afzakkertje bedragen €5,00 (in verband met een hapje en een drankje) Het middagprogramma is gratis.

voor de ouders staat vanaf 13:00 de koffie klaar, dus kom gerust kijken hoe het er aan toe gaat en zie welke groep de meeste Ponden in de wacht sleept!

Houd Facebook in de gaten voor de update van het programma aankomende week!

Meedoen? Stuur een mail naar of meld je aan bij je leiding!

Vrijwilligers gezocht voor Zwerfafvaldag

AankomenZwerfafvaldagde zaterdag gaan we de strijd aan met het zwerfafval in de gemeente Oude IJsselstreek. Om 8.30 verzamelen we op de gemeentewerf (De Hogenkamp 10 in Ulft) het duurt tot ongeveer 12.30. Voor handschoenen, vuilniszakken en een lunch wordt gezorgd. Ook ouders zijn van harte welkom om ons te ondersteunen! Kijk voor meer infomatie op de website van de gemeente.

Kijkavond bij de Welpen Jongens

Aankomende dinsdag, 4 November, hebben de Welpen jongens een kijkavond vanaf 18:30 tot en met 19:45. Ben je tussen de 6 en 11 jaar dan ben je welkom om een keer mee te doen met de Welpen Jongens.

Vertel het voort..

Scoutspektakel 2014

zondag 26 Oktober bij paardensportcentrum Diekshuus

Scoutspektakel is een jaarlijks terugkomend evenement met veel actie en fun.

Zo is er een mobiele klimwand kan er gekanood worden en is er een heuse tokkelbaan. Voor de kleinste is er een leuke speurtocht over de kinderboerderij. Naast al deze actie en fun is er volop informatie over scouting Gendringen en Ulft. en is de mobiele scoutshop aanwezig met leuke buitensportartikelen voor de moderne scout!!

Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee en kom zondag 26 oktober vanaf 12:00 tot 17:00 naar paardensportcentrum Diekshuus in Gendringen.

Diekshuus Paardensportcentrum Magic Outdoor Sports Scout Shop