Stroopwafelactie!!

stoopwafelactie 2016We gaan gezamenlijk stroopwafels verkopen.

Deze actie gaan we houden op 11 februari vanaf 09:30.

Om ervoor te zorgen dat deze actie succesvol verloopt hebben wij jullie hulp nodig.  

Het is de bedoeling dat kinderen langs de deuren gaan om de stroopwafels te verkopen. Aangezien dit een gezamenlijke actie is, dienen alle Speltakken (incl. Leiding)  hieraan deel te nemen.

We willen de welpenjongens en welpenmeiden niet alleen laten gaan, dus zullen er oudere leden met de kinderen mee lopen.

Bij deze ook de oproep aan het bestuur/oudervertegenwoordigers/Roverscouts en Pivo’s om op deze dag aanwezig te zijn!

Het doel is om +/- 500 pakjes te gaan verkopen a € 2,50. Deze kunnen helaas niet retour worden gestuurd. We hopen op een succesvolle verkoop.

We rekenen hierbij op jullie hulp!

Halloween tocht

Haloween tocht

Op dinsdag avond 1 november organiseren de Welpen Jongens en Meisjes een Halloween tocht. Op deze avond zijn vriendjes en vriendinnetjes (tussen 6 en 11 jaar) van harte welkom om kennis te komen maken met Scouting. De avond duurt van 18.30 tot ongeveer 20.00. Wij houden rekening met de allerkleinsten en zullen het niet te spannend maken.

Nacht van Oranje

nacht van oranje 2016Met trots mogen wij vertellen dat Scouting Gendringen dit jaar op 26 april in samenwerking met Oranje Vereniging Gendringen de nacht van Oranje organiseert!

Jotihunt

Het was een geslaagde Jotihunt Star Wars editie! We zijn 24ste geworden van de 66 groepen met 103 punten. Iedereen bedankt die heeft geholpen met de hints oplossen, opdrachten uitvoeren, het hunten en ondersteuning! Volgend jaar kan het alleen maar beter gaan!

Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kom lasergamen tijdens de kijkweek

Tijdens de kijkweek wordt clubgebouw het kompas omgetoverd in een heuse LASERGAME ARENA voor alle speltakken worden spectaculaire lasergames georganiseerd!!! Neem je vrienden mee en daag ze uit voor een CRAZY LASER WEEK!!!!

kijkweek Oktober 2015

“SponsorKliks,