Nieuwe app brengt ontwikkeling lente in ‘achtertuin’ in beeld

19-MRT-2017 - Morgen begint de lente, maar de natuur ligt twee weken voor op schema door de hoge temperaturen. Vanaf vandaag kan iedereen met de GrowApp animaties maken van hoe de lente zich ontwikkelt door foto’s te maken van bomen, tuinen of complete landschappen. De GrowApp maakt direct na het nemen van een nieuwe foto een timelapse-video waarmee de seizoensveranderingen vastgelegd en zichtbaar worden.

Stroopwafelactie!!

stoopwafelactie 2016We gaan gezamenlijk stroopwafels verkopen.

Deze actie gaan we houden op 11 februari vanaf 09:30.

Om ervoor te zorgen dat deze actie succesvol verloopt hebben wij jullie hulp nodig.  

Het is de bedoeling dat kinderen langs de deuren gaan om de stroopwafels te verkopen. Aangezien dit een gezamenlijke actie is, dienen alle Speltakken (incl. Leiding)  hieraan deel te nemen.

We willen de welpenjongens en welpenmeiden niet alleen laten gaan, dus zullen er oudere leden met de kinderen mee lopen.

Bij deze ook de oproep aan het bestuur/oudervertegenwoordigers/Roverscouts en Pivo’s om op deze dag aanwezig te zijn!

Het doel is om +/- 500 pakjes te gaan verkopen a € 2,50. Deze kunnen helaas niet retour worden gestuurd. We hopen op een succesvolle verkoop.

We rekenen hierbij op jullie hulp!

Halloween tocht

Haloween tocht

Op dinsdag avond 1 november organiseren de Welpen Jongens en Meisjes een Halloween tocht. Op deze avond zijn vriendjes en vriendinnetjes (tussen 6 en 11 jaar) van harte welkom om kennis te komen maken met Scouting. De avond duurt van 18.30 tot ongeveer 20.00. Wij houden rekening met de allerkleinsten en zullen het niet te spannend maken.

Verzorging Gaderobe

gaderobe kilder 2016

Afgelopen weekend hebben de Roverscouts de Gaderobe verzorgd tijdens de carnaval bij zaal Teunissen in Kilder. Het was goed weer voor de Gaderobe. Dit kunnen wij ook bij u regelen, neem contact met ons op als u intresse hiervoor heeft.

Carnavals disco

Aankomend dinsdag is een carnavals disco voor de welpen jongens en meisjes! Wij hopen er met jullie allemaal een gezellig feestje van je maken!

Jubilarissen

jubilaris ruudOok dit jaar hebben we weer twee jubilarissen, Lars Hendriksen die 15 jaar lid is en Ruud Eijmans 35 jaar! Beide gefeliciteerd!! 

Club van 100

Wilt u ook dat kinderen van alle leeftijd kunnen blijven genieten van een leuk en spannend spel aanbod binnen de scouting Gendringen. Dan is lid worden van de club van 100 een mooi begin.

Wegens het inkorten op subsidies vanuit de overheid wordt het financieel steeds lastige voor verenigingen om het hoofd boven water te houden. Dit is een van de redenen dat we een CV100 opgericht hebben. Hiermee kunnen we blijvend een leuk en spannend spelaanbod verzorgen voor al onze leden.

Heeft u interesse in een lidmaatschap van de club van 100 gekregen??
U kunt dan via het aanmeldformulier op de website van scouting Gendringen aanmelden.

Vanaf 50 euro per jaar kunt u al lid zijn, voor meer info en aanmelding mogelijkheid neem u een kijkje op http://www.scoutinggendringen.nl/club-van-100/

Nacht van Oranje

nacht van oranje 2016Met trots mogen wij vertellen dat Scouting Gendringen dit jaar op 26 april in samenwerking met Oranje Vereniging Gendringen de nacht van Oranje organiseert!

Schaatsen

De welpen dames hebben gisteren geschaatst in Doetinchem! Het was een leuke middag!

Previous Next Play Pause
1 2 3 4

“SponsorKliks,