Hiermee gaat u mede akkoord tot inschrijving bij scoutsonline

Incorrecte ingave

Invalid Input

Maakt de ondergetekende bezwaar tegen het online publiceren van foto- of filmmateriaal van het kind, zoals op onze website of Facebook.
Invalid Input

Bijzonderheden en/of beperkingen van het kind, welke van invloed kunnen zijn op het functioneren in de groep, dienen door ondergetekende bij de contactpersoon van de groep kenbaar gemaakt te worden.

Machtigingsformulier

Incorrecte ingave

Verleent hierbij tot schriftelijke wederopzegging machtiging aan Scouting Gendringen om van zijn/haar ondergenoemde rekening bedragen af te schrijven wegens het innen van de verschuldigde contributie. In 2016 bedraagt de contributie €24,- per kwartaal.
Invalid Input

Indien niet akkoord met afschrijving kan binnen 30 kalenderdagen een verzoek tot terugboeking worden ingediend bij de bank.
Uw e-mailadres gebruiken wij voor scoutingdoeleinden. Mocht u hierover vragen hebben, neem dan contact op met