Welpen jongens en Welpen meiden

Ochtend: Zaterdag 09:45-11:00
Oudervertegenwoordiger: Frank Peppelman
Emailadres:

De kinderen in de leeftijd van 6 tot 11 jaar spelen in de Jungle, samen met Mowgli en Shanti. Mowgli is opgegroeid in de Jungle en kent dan ook alle wetten en regels. Dan leert hij Shanti kennen, het meisje dat uit het dorp komt. Ze leren elkaar over hun ‘thuis’ en beleven zo vele avonturen.

De welpen beleven deze avonturen met hen mee en ontdekken zelf ook van alles. Zo  spelen ze in het bos, leren ze koken en gaan ze lekker creatief bezig.

Welpen zijn te herkennen aan hun groene blouses.

Eens per jaar is er een weekendkamp.

• Carnavals disco

Aankomend dinsdag is een carnavals disco voor de welpen jongens en meisjes! Wij hopen er met jullie allemaal een gezellig feestje van je maken!

• Schaatsen

De welpen dames hebben gisteren geschaatst in Doetinchem! Het was een leuke middag!

• lasergamen

lasergamenVanmorgen hebben ook de welpen meisjes een strijd geleverd tegen de welpen jongens! Er werd fanatiek lasergame gespeeld!

• Sint en zijn pieten op bezoek

Gisteravond hadden de Welpen jongens bezoek van de sint en zijn pieten. De sint waagde zich zelfs aan een potje trefbal!

• Overvliegen

Vanavond was het overvliegen van de welpen naar de Scouts. Opdracht was een touwtje doorbranden en vervolgens werden er broodjes gebakken! Wij wensen de 7 jongens veel plezier bij hun nieuwe groep!