Hiermee gaat u mede akkoord tot inschrijving bij scoutsonline

Spelgroep:(*)

Voorletters:(*)

Roepnaam(*)

Achternaam:(*)

Adres:(*)

Postcode:(*)

Woonplaats:(*)

Geboorte datum:(*)

Geboorteplaats:(*)
Invalid Input

Maakt de ondergetekende bezwaar tegen het online publiceren van foto- of filmmateriaal van het kind, zoals op onze website of Facebook.

Heeft u bezwaar?
Invalid Input

Bijzonderheden en/of beperkingen van het kind, welke van invloed kunnen zijn op het functioneren in de groep, dienen door ondergetekende bij de contactpersoon van de groep kenbaar gemaakt te worden.

Machtigingsformulier

Naam:(*)

Adres:(*)

Postcode:(*)

Woonplaats:(*)

Email adres:(*)

Telefoonnummer:(*)

Mobielnummer:(*)
Incorrecte ingave

Verleent hierbij tot schriftelijke wederopzegging machtiging aan Scouting Gendringen om van zijn/haar ondergenoemde rekening bedragen af te schrijven wegens het innen van de verschuldigde contributie. In 2016 bedraagt de contributie €24,- per kwartaal.

IBAN-nummer:

Ten name van:

Datum:
Invalid Input

Indien niet akkoord met afschrijving kan binnen 30 kalenderdagen een verzoek tot terugboeking worden ingediend bij de bank.

Uw e-mailadres gebruiken wij voor scoutingdoeleinden. Mocht u hierover vragen hebben, neem dan contact op met