Het gebouw

Het clubgebouw van scoutinggendringen heeft de naam het "Kompas". Het clubgebouw is gelegen in een woonwijk aan de rand van gendringen. Het clubgebouw bevat 1 grote zaal van ongeveer 70 m², een staflokaal, een keuken, een magazijn ruimte, jassen ruimte, 2 toiletten, 1 urinoir en 1 invalide wc met douche .

Rondom het gebouw is een grasveld van ongeveer 750 m² grenzend aan een groenstrook.

Adres: "Het Kompas"
Tulpstraat 6
7081 EB Gendringen

Bent u geintereseerd om het gebouw een keer te huren, neem dan contact op met:

Bouwploeg

De bouwploeg bestaat uit een groep enthousiaste vrijwilligers die elke donderdag avond vanaf 20.00 uur het gebouw leefbaar up-to-date houden.

Voor de bouwploeg zijn nog opzoek naar vrijwilligers die ons kunnen helpen met het voegen van de buitenmuren van het gebouw.

Verbouwplannen

Voor het scouting gebouw te Gendringen is J. Vermeulen gevraagd om in samenwerking met de bouwploeg van de vereniging, een bouwplan op te stellen voor een aanbouw/ verbouw van de santairgroep en berging.

J. Vermeulen heeft een vergunningscheck gedaan. Er is gekozen om de bouw één meter vanaf de voorgevel rooilijn te starten zodat de bouw, vergunningsvrij gemaakt kan worden. Dit bespaart de vereniging honderden euro's en het ruimteverlies is iets hoger dan drie vierkante meter.

J. Vermeulen heeft het tekenwerk en de constructieberekeningen verzorgd. In verdere samenwerking met mensen binnen de vereniging is het bouwplan verder uitgewerkt wat betreft materiaalkeus, planning ed. In combinatie met vrijwilligers wordt de bouw uitgevoerd in de loop van 2014.

J. Vermeulen blijft tijdens de verbouwing van het scoutinggebouw op de achtergrond meekijken. Dit om vragen te beantwoorden en te ondersteunen waar nodig.

Heeft u verbouwplannen aan woning, kantoor of elders nieuwbouwplannen? Neem dan eens contact op met J. Vermeulen, www.bouwontwerp-realisatie.nl

BouwtekeningBouwtekening2

Klik hier voor alle nieuwsartikelen

• 10 Januari 2015

Het is weer een tijdje geleden dat wij foto's hebben geplaatst van de nieuwe W.C. ruimte bij Scouting Gendringen, maar van de week zijn de W.C. hokjes geplaatst. Ze stonden er al een paar weken maar niet op de juiste plek zoals wij het hadden door gegeven. Gelukkig is dat nu opgelost. Nu hebben we een urinoir, 2 W.C.'s een invalide W.C. in de zelfde ruimte als de douche.

• 02 augustus 2014

Het is alweer een tijdje geleden dat er wat over de aanbouw bij het scoutinggebouw in gendringen vertelt is, maar vanmorgen zijn er 2 voegers geweest om de buitenmuren te voegen. En er moet gezegd worden dat het heel mooi is geworden is.

Er zijn nog genoeg dingen te doen om alles af te gaan ronden, zoals de boeiboorden plaatsen rond om de dakrand, nieuwe buitendeur in hangen en de nieuwe wc ruimte helemaal in orde maken, enz.

• 05 Juli 2014

Even 2 poertjes metselen bij het scoutinggebouw van gendringen,ook al regent het ik kan gelukkig droog staan.

• 03 Juli 2014

De aanbouw bij het scoutinggebouw is nu ook geïsoleerd door comfort company en Tys Hendriksen.

Kuch Kuch, stoffig!

Tja waarom zou je het straatwerk met een bezem schoonvegen bij het scoutinggebouw in Gendringen als het ook met een trekker met borstel kan.Marius Keuper bedankt voor het schoon borstelen.

• 14 Juni 2014

Update van de aanbouw bij scouting Gendringen. Vandaag muren ingezaagd voor de nieuwe deuropeningen + de nieuwe toiletten en sleuven voor de leidingen ingefreesd,met dank aan Frank ter Horst.

Volgende week donderdag zit hopelijk de roldeur er in bij de nieuwe bergruimte en we gaan dan de ingezaagde muren slopen zodat de kozijnen er in kunnen. Verlichting van de nieuwe bergruimte zit er ook al in dus het schiet al mooi op.